Links

De Stichting Contextueel Pastoraat in Nederland onderhoudt contact met

Op de website van het Instituut Contextuele Benadering is een bibliografie van Ivan Boszormenyi-Nagy geplaatst. Inmiddels bevat deze bibliografie al meer dan 1400 titels/gegevens van publicaties. Een aantal van deze publicaties zijn ook rechtstreeks in PDF te lezen. Helaas is dat gezien de auteursrechten, maar beperkt mogelijk.

Bibliografie I Boszormenyi-Nagy

 Internationale Conferentie Contextuele Therapie 2018 in Nederland

  • "Op weg naar een sterke toekomst voor contextuele therapie

    Het Instituut Contextuele Benadering (ICB) organiseert van 18 tot en met 20 april 2018 een driedaagse internationale conferentie over contextuele therapie. De Internationale Conferentie Contextuele Therapie (ICCT 2018), die gehouden wordt op de Christelijke Hogeschool in Ede, wil internationale sprekers, professionals, onderzoekers en studenten in een collegiale omgeving bij elkaar brengen voor een intensieve uitwisseling van kennis en ervaring rond de praktijk en theorie van de contextuele hulpverlening.

    Organisator ICB nodigt daarom alle contextuele professionals, onderzoekers en studenten, maar ook professionals uit andere richtingen in de relatie- en gezinstherapie, counseling, maatschappelijk werk, psychologie, en psychiatrie van harte uit deel te nemen én bij te dragen, onder meer door de inzending van conferentiepapers.

    Het ICB, onderdeel van de Christelijke Hogeschool Ede, beoogt met ICCT 2018 bij te dragen aan “Een sterke toekomst voor contextuele therapie” en de rol van de contextuele benadering als een onmisbare bijdrage voor de gezinstherapie voor de toekomst te versterken en te borgen.

  •  https://www.che-events.nl/icct2018